34. Rakastan kantaa ottavaa taidetta

Olen harvinaisen huono ottamaan kantaa mihinkään suullisesti ja useimmiten perustelut ja suurin osa sanoistakin hukkuu muiden kannanottojen alle. Olen hiljainen kannattaja enkä ole koskaan oikein osannut sanoa omaa sanaa mistään - pelätessä joko toisten reaktiota tai sitten vain haluttomuudesta ilmaista omaa mielipidettäni.
Enkä voi olla ylistämättä taiteilijoita, jotka eivät puhu, eivät väittele eivätkä tarvitse yhtäkään halaistua sanaa kantaa ottamiseen. Yksi sivellin ja muutama purkki väriä tekevät ihmeitä ja lopulta sanaton, hiljainen kannanotto vaikuttaa enemmän kuin suuri mellakka asiasta.
Sain tänään taas kerran hymyillä, hymyillä kun löysin taas yhden kauniin videon ja tämän haluaisin esitellä teillekin. Tähän videoon pääsette painamalla tästä klick!
          En ota asiaan enempää kantaa, sillä tiedän kuitenkin vain sekoavani sanoissani, mutta tämä video taas todistaa sen, kuinka voimme vaikuttaa toisten elämään ja kuinka voimme nähdä oman elämän paljon parempana ja olla valittamatta turhista.
Terveisin paraskin puhuja draama queen ja vainoharhainen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

118. Herää jo, minä heräsin jo tähän tunteeseen

7. Koskaan, ei koskaan ole liian vanha

129. 17.5.2015 Yltäkylläisyyssyyllisyys